Foto's verzamelen

Maak een aparte map op de harde schijf van uw computer waarin u de foto's verzamelt die u op de website wilt plaatsen. Maak deze foto's vervolgens op maat (hoogte circa 2000px) zodat u ze straks snel en gemakkelijk kunt uploaden.
Foto's verkleinen met Adobe Photoshop

Testsite bestellen

Nadat u via het bestelformulier een testsite heeft besteld, ontvangt u binnen enkele minuten een e-mailbericht met daarin het tijdelijke adres van uw testsite en het wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot het login-gedeelte van de site. U kunt dan vrijwel onmiddellijk aan de slag.

Website invullen

Wanneer u ingelogd bent, kunt u beginnen met het maken van één of meer pagina’s, vervolgens kunt u naar de verschillende pagina’s uw foto’s uploaden. Verder kunt u ook bepaalde instellingen wijzigen zoals de titel van de website, de achtergrondkleur (zwart, wit of grijs), het lettertype en het type site (zie prijslijst).

Domeinnaam aanvragen/verhuizen

Als u aan het eind van de testperiode (14 dagen) tevreden bent, kunt u zelf uw website activeren door voor een periode van 1, 3, 6, 12 of 24 maanden te online te betalen.
Nadat uw betaling door Folibee ontvangen is, zal uw domeinnaam voor u geregistreerd of verhuisd worden. Na enkele dagen is uw website dan actief.
Verhuizen van een domeinnaam naar Folibee

E-mailaccount

Indien u gebruik wilt maken van het e-mailadres dat bij uw domeinnaam hoort, ontvangt u ook de gegevens waarmee u op uw computer een e-mailaccount kunt aanmaken. Hiermee kunt u e-mail verzenden en ontvangen op bijvoorbeeld het adres info@uwnaam.nl.
Een e-mailaccount is niet bij de prijs van uw website inbegrepen (zie prijslijst).
Veel gestelde vragen: E-mail

Veel gestelde vragen: website, zoekmachines, domeinnaam, e-mail