Het watermerk van uw keuze wordt automatisch toegevoegd op de grote en extra grote foto na het uploaden. U kunt dus per foto kiezen of u wel of geen watermerk wilt. De tekst van het watermerk is altijd het adres van uw website. De thumbnails (kleine foto's) op uw website krijgen geen watermerk.


Klein watermerk Klein Wanneer u kiest voor kleine watermerk wordt het adres van uw website in kleine letters rechts onder op de foto geprint. De kleur van de tekst wordt automatisch bepaald en is afhankelijk van de kleur van de foto.
Deze optie is niet bedoeld om oneigenlijk gebruik van uw foto's te ontmoedigen, de tekst is niet storend maar daardoor vrij makkelijk te verwijderen.
Website: Premium en Professional

Groot watermerk Groot Het grote watermerk is het adres van uw website in grote semitransparante letters midden op de foto. De grootte van de tekst is afhankelijk van de breedte van de foto. Door het formaat is dit watermerk moeilijk te verwijderen, maar kan door bezoekers van uw website als storend ervaren worden.
Dit watermerk is vooral geschikt wanneer u de foto's op uw website ook te koop aanbiedt of wanneer u bang bent dat foto's zonder uw toestemming gepubliceerd zullen worden.
Website: Professional

Veel gestelde vragen: website, zoekmachines, domeinnaam, e-mail