Wanneer u het wachtwoord voor uw website (en/of ftp-account) vergeten bent, kunt via de login-pagina van uw website een nieuw wachtwoord opvragen.

  1. Typ in de adresbalk van uw browser het adres van uw homepage in.
  2. Klik op het slotje rechts onder op uw homepage.
  3. Klik op de login-pagina op de link "Wachtwoord vergeten?".
  4. Volg de instructies op de pagina "Nieuw wachtwoord toesturen".
Login link Wachtwoord vergten

Indien u een e-mail account heeft via Ospito Internet, dan kunt u het wachtwoord voor uw e-mail vinden op de pagina Beheer > Instellingen > E-mail wanneer u ingelogd bent in uw website.

Als het e-mail adres waarnaar het nieuwe wachtwoord gestuurd wordt niet juist is, neem dan telefonisch contact op met Folibee. Het is niet mogelijk om per e-mail een nieuw wachtwoord op te vragen en te laten sturen naar een adres dat niet bij Folibee bekend is.

Nadat u het nieuwe wachtwoord heeft ontvangen, kunt u inloggen in uw website en eventueel uw wachtwoord wijzigen naar iets wat u makkelijker kunt onthouden.

Krijgt u een nieuw wachtwoord toegestuurd terwijl u niet op de link "Wachtwoord vergeten?" geklikt heeft? Dit komt vaker voor en is niets om u zorgen over te maken, tenslotte is de pagina "Nieuw wachtwoord toesturen" voor iedereen toegankelijk. Het wachtwoord wordt echter uitsluitend naar uw adres gestuurd.


Zie ook de pagina hoe kan ik...